Izvor: Tanjug
27.12.2020 u 11:14
0

SLOVENIJA ublažava mere za Novu godinu!

Frizerski saloni, pijace i kiosci moći će da rade u periodu od 28. decembra do 4 januara, odlučeno je na video sednici vlade Slovenije, ali je zato produžena zabrana za verske službe i kulturne događaje do 5. januara.

OVO MORATE ZNATI

SNEG NAPRAVIO HAOS U SJENICI: Ne prestaje da pada satima, oko 1.000 meštana bez struje, putevi neprohodni

UPOZORENJE RHMZ: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje

POTRESNE REČI DEDE TEK ROĐENE BEBE: Unuku prihvatam oberučke, njih dve se odričem

HAPŠENJE U NEGOTINU: Osumnjičen za polne radnje na dve devojčice (9)

AGONIJA I DALJE TRAJE: TRI JEZIVA ZLOČINA U SVRLJIŠKOM KRAJU

Produženje se ne odnosi na knjižare i storijske spomenike na otvorenom prostoru, kao ni na muzeje i galerije u regionima koji imaju povoljniju epidemiološku situaciju, a to su Centralna Slovenija, Goriška, Gorenjska, Obalno-Kraška i Primorsko-Notranjska oblast, prenosi STA.

SVE O KORONI

ČELNIK SZO ZABRINUT: PREBRZO POPUŠTANjE – FATALNA GREŠKA

Pogledajte koje mere su na stolu ZA NOVU GODINU: ODLUKA JE JEDNA a 30 članova KRIZNOG ŠTABA različito misle

KLINIKA LAZA LAZAREVIĆ OD DANAS U KOVID SISTEMU: Direktorka ove ustanove bez dlake na jeziku

Religiozne službe u crkvama u međuvremenu će biti održavane uz veoma striktne mere predostrožnosti, kao što je 30 metara kvadratnih po jednoj osobi, ili manje ukoliko su osobe iz istog domaćinstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter