Izvor: KURIR
03.01.2021 u 08:05
0

SRAMNO! JOŠ JEDAN UDAR NA SRBE U SARAJEVU: Vlasniku zapaljene kuće rekli da mu ne valja ime i prezime!

U Sarajevu je ponovo zabeležen napad na srpsku imovinu.

U naselju Doglodi, treći put u kratkom vremenskom periodu, zapaljena je kuća Borislava Berjana, koji sa porodicom nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma živi u Višegradu, prenosi RTRS.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogosaca sprečena je veća šteta.

Kuća Berjana paljena je dva puta u novembru prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ:

CRNU GORU ČEKA OZBILJNA KRIZA! Milo Đukanović je spreman na sve!

IMUNIZACIJA U RUSIJI TEČE PO PLANU! Vakcinisan impozantan broj stanovnika!

KOD BRUSA PRONAĐENO TELO! Sumnja se da je to nestali frulaš optužen za pedofiliju!

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Posle veze sa njenom majkom, namamio devojčicu (14), pa je SILOVAO

POGLEDALA GA SREĆA NA POČETKU 2021! Osvojio više od 43 MILIONA evra na lutriji!

On je izjavio da mu je u policiji rečeno da su to uradili migranti, ali ističe da sušedi tvrde da retko ili nikad ne viđaju ilegalne imigrante u naselju, što isključuje mogućnost da su oni podmetnuli požar.

„Rečeno mi je doslovce iz MZ Doglodi i policije, neću da ih imenujem, da mi ne valja ime i prezime. Ja svoje ime i prezime nikada neću promeniti, niti se stidim niti se bojim“, rekao je Borislav.

Ministar za ljudska prava i izbeglice u Savetu ministara Miloš Lučić izjavio je da najnoviji napad na srpsku imovinu u Sarajevu predstavlja direktan atak na povratak, pomirenje i stvaranje mirnog i bezbednog društva.

Lučić je apelovao na policiju i nadležna tužilaštva da se počinioci pronađu i kazne, jer se preostali Srbi u naselju Doglodi ne osećaju bezbedno i žive u strahu za život i imovinu.

Sarajevska policija obavila je uviđaj, a ni prethodna dva slučaja paljenja porodične kuće Borislava Berjana nisu rasvetljena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter