Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 08:40
0

SRBIJA JE U MAMURLUKU, OSTALA JE BEZ PATRONA, SADA JE U TRAUMI! Predsednik Hrvatske vređao Beograd, nije birao reči (VIDEO)

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ne razume odluku Beograda o kupovini kineskog protivraketnog sistema ocenivši da Srbiju niko neće da napadne.

„Ja ih ne osuđujem – gledam ih i čudim se“, rekao je Milanović novinarima u Rijeci upitan o nedavno isporučenom kineskom protivraketnom sistemu Srbiji, prenela je agencija Hina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je to stvar Srbije i da je reč o njenom novcu i odlukama.

„Hrvatska ih neće napasti. Amerika ih neće napasti. Ako ih napadne, to im ničemu ne služi. Mogu srušiti opet dva aviona i biti ponosni na to, ali tako se ne dobijaju ratovi“, naveo je Milanović.

PREDSEDNIK HRVATSKE POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU IZ KNINA! Svi se pitaju kome su ove pretnje upućene?

On je podsetio da Srbija nije članica NATO i da to ne želi, a ostala je „bez patrona preko noći“.

To je jedno vrlo traumatično buđenje, jedan mamurluk verovatno, i sad kupuju nekakve kineske sisteme koji su verovatno kopije ruskih sistema, verovatno za klasu slabiji, ali mislim, šta će s tim, to je nerazumljivo“, rekao je hrvatski predsednik.

On je ocenio da takvo oružje „košta, a ne čini razliku“.

„Hoće ih napasti Rusija? Ne. Amerika? To ti ništa ne znači. Hrvatska? Neće“, rekao je Milanović i pozvao Srbiju da izabere stranu kojoj će se prikloniti.

Agencija Hina navodi da su američki funkcioneri još 2020. upozorili Beograd da ne kupuje protivraketne sisteme HQ-22, rekavši da bi Srbija, ako želi da se priključi EU i drugim zapadnim savezima, morala da uskladi svoju vojnu opremu sa zapadnim standardima.

Srbija se mora odlučiti, ali vrlo jasno, gde pripada„, dodao je Milanović.

On je podsetio da je Srbija nedavno podržala izbacivanje Rusije iz Saveta UN za ljudska prava, dodavši da mu je „drago ako je moj sused progledao i ako će konačno da bude pripadnik zapadne zajednice naroda i država“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter