Izvor: tanjug
30.07.2024 u 18:52
0

SRBIN UHAPŠEN U BARU OŠTETIO SLOVAČKU DRŽAVU ZA 15 MILIONA EVRA: Srbin uhapšen po poternici interpola

Oštetio nadležne organe u Slovačkoj za preko 15 miliona evra

U Baru je uhapšen J.P. (37) iz Srbije po poternici Interpola, koji se tereti da je tokom pandemije korona virusa oštetio nadležne organe u Slovačkoj za preko 15 miliona evra, saopštila je danas crnogorska policija.

On se potražuje na međunarodnom nivou od strane Specijalnog krivičnog suda u Pezinoku, radi vođenja krivičnog postupka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo stvaranje, vođenje i pružanje podrške kriminalnoj grupi, prevara u vezi subvencija, legalizacija sredstava stečenih kriminalom.

Sumnjiči se i za falsifikovanje i prevare i to na način što je tokom epidemije Kovid virusa naneo finansijsku štetu nadležnim organima u Slovačkoj u ukupnom iznosu od preko 15 miliona evra, sprovodeći svoje kriminalne aktivnosti u delu uzimanja nezakonitih subvencija tokom trajanja pandemije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter