Izvor: Kurir
04.09.2024 u 12:36
0

SREBRENICA GORI: Požar je ugašen na jednom delu

Gašenje šumskog požara na lokalitetu Poljanci-Stari grad u srebreničkoj Mesnoj zajednici Luka nastavljeno je jutros uz pomoć helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske.

RTRS prenosi da je Radomir Pavlović, direktor Nacionalnog parka „Drina“, rekao ranije za Srnu da se očekuje da u pomoć stignu i helikopteri iz Srbije.

BOSNU POGODILO JAKO NEVREME: Zabelelo kao usred zime (VIDEO)

On je naveo da je požar ugašen na jednom delu, ali se zadržao u kanjonu na nepristupačnom terenu i očekuje se da će uz pomoć helikoptera biti ugašen.

Pavlović je naveo da je sprečeno širenje požara na područje koje je obraslo autohtonom endemičnom vrstom Pančićeve omorike u sastavu Nacionalnog parka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar