Izvor: telegraf.rs
28.12.2020 u 15:25
0

Stanivuković otkrio da li će biti novih mera za praznike u Banjaluci

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i komandant kriznog Štaba za vanredne situacije saopštio je da je došlo do blage stabilizacije epidemiološke situacije i da za vreme praznika neće biti uvođene dodatne mere.

O OVOME SE PRIČA:

RHMZ UPOZORAVA! Snažni udari košave! Temperatura iznad proseka!

JAK ZEMLJOTRES NEDALEKO OD ZAGREBA! Osetio se u celoj Hrvatskoj!

SEIZMOLOŠKA SLUŽBA HRVATSKE: Epicentar kod Petrinje!

– Preuranjeno je reći, ali imamo poboljšanje. Mada se za vreme praznika očekuje porast pacijenata, zbog čega još jednom apelujemo na građane da poštuju već propisane mere i da se ne okupljaju za praznike – rekao je Stanivuković.

On je najavio pojačane kontrole za vreme praznika, a narednu sednicu Štaba najavio je za period iza 20. januara, kada će možda biti donesen novi režim rada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter