Izvor: Tanjug
11.08.2022 u 07:52
0

STRAVIČAN POŽAR KOD BARA KONAČNO POD KONTROLOM: Uspostavljen drumski saobraćaj, prve reči uputio zamenik komandira za spasavanje!

Požar većih razmera koji je u sredu poslepodne zahvatio oblast kod Crvene plaže između Sutomora i Bara je pod kontrolom, a prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je lakše povređen.

VELIKI POŽAR U CRNOJ GORI Vatra je zahvatila prostor iznad Crvene plaže u mestu Črvanj!

Saobraćaj na potezu od Šušanja ka Sutomoru, koji je u nekoliko navrata bio obustavljan, oko tri sata ponovo je uspostavljen jednom trakom naizmeničnom dok je železnički i dalje u prekidu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“Situacija u vezi sa požarom je “malo relaksiranija“. Uradili smo dobar posao za sada. Napuštanja terena nema dok se ne “zaokruži“ cela priča. Požar i dalje bukti, ali je pod našom kontrolom. Nadgledamo, svo ljudstvo je na terenu, nema opuštanja ni za tren“, rekao je jutros zamenik komandira Službe zaštite i spašavanja Aco Vulević.

Jedan krak stihije koji se proširio na visoku zonu i moći će da se ugasi isključivo uz pomoć helikoptera koji se, kako dodaje, očekuje u ranim jutarnjim satima.

Železnički saobrać na pruzi Bar – Beograd je u prekidu od sinoć nakon što je u predgrađu Bara prema Sutomoru izbio požar velikih razmera.

Brzi voz Bar-Beograd koji je trebalo iz početne stanice da krene po redu vožnje u 19:00 časova nije povezao putnike prema severu Crne Gore i Srbiji.

Primorskom portalu iz Željezničke stanice Bar je potvrđeno da jutros autobusima prevoze putnike koji su nameravali da putuju loklanim vozovima za Podgoricu i Bijelo Polje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter