Izvor: Telegraf
02.09.2024 u 13:31
0

SUKOBI U MOSTARU NE PRESTAJU: Pretučena dvojica maloletnika, uhapšena jedna osoba

U nedelju, prvog septembra u 23:00 sati, građani su obavestili PU Mostar kako su dva maloletnika napadnuta od nekoliko osoba Ulici Ante Starčevića u blizini zgrade Kantonalnog tužilaštva Mostar.

Odmah su na lice mesta izašli pripadnici policije te je utvrđeno da su se M. S. (15) i M. Š. (15), oba iz Mostara, peške išli pomenutom ulicom kada se pored njih zaustavilo vozilo „polo“ iz kojeg je izašlo pet, za sada nepoznatih osoba, koji su, ničim izazvani, počeli da ih udaraju šakama i nogama te im naneli lakše telesne povrede.

Radom na terenu pripadnici policije su došli do saznanja i pronašli pomenuto vozilo i vozača, a radi se A. M. (22) iz Mostara, piše Klix.

Osoba je lišena slobode, a o svemu je upoznat tužilac, saopštila je mostarska policija.

Inače, fizički obračuni u Mostaru postali su gotovo svakodnevnica, a nadležni su prošle nedelje potvrdili da je većina njih do sada imala navijački epitet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter