Izvor: Happy BSC Portal/Srpskainfo
06.12.2023 u 10:34
0

TEŠKA NESREĆA U HRVATSKOJ: Državljanin BiH se zabio u betonski zid, automobil smrskan (VIDEO)

Obojica su u veoma teškom stanju.

Lekari riječkog KBC-a se bore za život u dvojice preživelih muškaraca iz smrskanog „audija“ registarskih oznaka BiH koji se sinoć zabio u betonski blok na izlazu iz tunela Učka. Obojica su u veoma teškom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama, preživeli su vozač i onaj koji je sedeo iza njega, dok su druga dvojica preminula na mestu događaja.

Kolikom silinom se auto zabio u betonsko ostrvo, dovoljno govore i fotografije koja prikazuju ono što je ostalo od automobila.

Iz istarske policije juče su potvrdili da su u „audiju“ bile četiri muške osobe, a tela dvojice preminulih biće prevezena na Odeljenje patologije pulske bolnice gde će biti obavljena obdukcija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter