Izvor: telegraf
26.06.2021 u 18:14
0

TRAGEDIJA IZ BEZOBRAZLUKA! Divljao na motoru BEZ DOZVOLE, pa UBIO devojku!

Policija Zagreba objavila je detalje stravične nesreće koja se odigrala oko jedan sat ujutro u subotu. Kako navodi policija, 21-godišnjak je pre sticanja prava na upravljanje vozilom određene kategorije upravljao motociklom marke Honda imotskih registarskih oznaka, javljaju mediji.

U toku vožnje nije nosio zaštitnu kacigu, a prevozio je i 20-godišnjeg momka koji takođe nije nosio kacigu. U divljoj uličnoj trci, prešao je preko pune linije i preticao automobile.

NAJVAŽNIJE: 

TO NIJE UKRAJINA VEĆ RUSIJA! Sledeći put ćemo REAGOVATI SILOM!

NA VIDOVDAN DA SE UZDIGNEMO: Mitopolit Joanikije i vladika Dimitrije služili liturgiju na Vidovom vrhu

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

NASILNIK SA ADE IPAK IZA REŠETAKA: Određen pritvor muškarcu koji je tukao ženu!

ZA JEDAN DAN TRI UTAPANJA U SRBIJI – i sve mladi: Zašto se ovo dešava i kako da se zaustavi?

U preticanju je naleteo na devojku (20) koja je prelazila preko obeleženog pešačkog prelaza. Nakon naleta, u nekontrolisanom kretanju, vozač je izleteo sa kolovoza, naleteo na ivičnjak i u stub javne rasvete.

Od posledica nesreće devojka je preminula, a vozač je teško povređen i u bolnici je. Protiv vozača podneta je krivična prijava Opštinskom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter