Izvor: Novosti
23.04.2022 u 07:30
0

TRESLO SE NOĆAS U HERCEGOVINI: Nakon velikog potresa serija slabijih zemljotresa, osetilo se u celom regionu

Nakon sinoćnjeg jakog zemljotresa u Hercegovini koji se osetio u celom regionu, tokom noći je zabeleženo nekoliko zemljotresa slabijeg intenziteta sa epicentrom u Stocu i okolini.

DUGUJEMO SEĆANJE I NEZABORAV ŽRTVAMA JASENOVCA: Dodik poručio da je to naša sveta dužnost

Prvi zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali registrovan je sinoć nešto posle 23 sata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema podacima Federalnog hidrometeorloškog zavoda, novi zemljotres je registrovan u 01.34 sati i bio je magnitude 2,7 jedinica po Rihteru.

Potom su zabeleženi zemljotres u 01.55 sati magnitude 2,9 stepeni, u 02.02 magnitude 2,6, u 02.59 magnitude 4,3 i u 4.20 sati magnitude 4,4 jedinice po Rihteru, prenosi Klix.ba.

U sinoćnjem zemljotresu stradala je jedna osoba u Stocu, kada se stena obrušila na kuću, a od zadobijenih povreda preminula je devojka.

Portal navodi da je zemljotres u tom gradu prouzrokovao materijalnu štetu i da je reč uglavnom o popucalim zidovima i obrušavanjima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter