Izvor: Telegraf
17.08.2024 u 11:53
0

TROTINETOM UBIO KINESKINJU U ZAGREBU: Umrla u bolnici

Uviđaj je pokazao da je žena prelazila ulicu van pešačkog prelaza

Žena (55), državljanka Kine, preminula je u petak u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći u Ilici, izvestila je zagrebačka policija.

Ona je prošle nedelje hodala Ilicom oko 21.15 sati i neoprezno stupila na kolovoz, a da se nije uverila da to može učiniti sigurno i nije koristila vidno ucrtani i obeleženi pešački prelaz, koji je bio 50 metara dalje, navodi policija

om prilikom na nju je električnim trotinetom Bezior naleteo 21-godišnjak, koji se kretao tramvajskim šinama. Od jačine udarca nesrećna žena je pala na put, a zbog povreda je prebačena u KBC Sestre milosrdnice.

Tamo su utvrdili da su povrede teške, a zbog njih je u petak i preminula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter