Izvor: KURIR
04.07.2024 u 09:25
0

TUKAO JE SUPRUGU I DROGIRAO SE PRED DECOM: Sud ga je POŠTEDEO ZATVORA

Ovih je dana zbog zlostavljanja svoja dva sina na uslovnu kaznu zatvora osuđen 32-godišnji B. J. iz Virovitice.

Presuda navodi da se pred malim sinovima nasilnički ponašao prema svojoj vanbračnoj supruzi, a pred njima se i gotovo svakodnevno drogirao te konzumirao alkohol.

Suprugu je pred decom vukao po kući, vikao joj da ima ljubavnika te je gađao svim što mu je došlo pod ruku dok je u naručju držala svog sina. Takođe ju je u par navrata hvatao za vrat i gušio te joj pred decom vikao teške psovke. U presudi se navodi da su deca zbog svega opisanog često plakala, a B. J. bi ih tada odgurivao i govorio da nema vremena za njih.

SABLASNO OTKRIĆE NAKON SLUČAJA KOJI JE UZBURKAO CRNU GORU: Interpol odreagovao
Zanemarivao bolesnu djecu

Takođe se navodi da oba dečaka boluju od hronične bolesti, zbog koje zahtevaju konstantno obavljanje lekarskih pregleda, kontrola i terapija. Umjesto da vodi brigu o njima, optuženi ih je ignorisao te se nije brinuo o njihovoj pravilnoj prehrani, već je sav novac trošio na droge i alkohol.

Deca su zbog toga bila prljava, neuredna i gladna, a često im je bilo hladno. Zbog svega navedenog bolesne je dečake odveo Zavod za socijalni rad i smestio ih u hraniteljsku porodicu, a optuženi je prilikom primopredaje bio pijan.

Sud ga je osudio na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, koju neće morati izvršiti ako u tri godine ne počini novo kazneno delo. Takođe, određena mu je obaveza odvikavanja od zavisnosti o alkoholu i drogama, a ako to odbije, mogao bi završiti u zatvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter