Izvor: 24sedam.rs
11.08.2024 u 10:25
0

TURISTI DEMOLIRALI APARTMAN: Obračun sa kantama za smeće

Gađali ljude kantama za đubre, sudovi leteli na sve strane

U hrvatskom gradu Solinu, u subotu uveče došlo je do krvavog obračuna između turista. Navodno prvo je usledila svađa, a potom i tuča.

– Stala sam između njih, malo je falilo da me povrede. Bilo je jako puno nasilja. Bilo je krvi, sudovi su bili pobacani na sve strane. Demolirali su apartman. Drugi ljudi koji su iznajmili apartman uspeli su da ih nekako isteraju na ulicu – rekla je žena koja je bila svedok incidenta.

Divljanje se nastavilo i na ulici gde su se turiti izivljavali nad kantama za smeće.

 

– Pobacali su ih sve preko ograde, gađali su i druge ljude. Policija je došla, jednog su uspeli da uhvate, a drugi je krvav i bez majice počeo da trči po Solinu, krije se negde – ispričala je žena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter