Izvor: Politika
27.08.2024 u 11:29
0

U DALMACIJI UDARI MUNJA UZROKOVALI VIŠE POŽARA: Vatra se na Perunu razbuktala

Grmljavinsko nevreme koje je zahvatilo sinoć delove Dalmacije i udari munja uzrokovali su požar

Grmljavinsko nevreme koje je zahvatilo sinoć delove Dalmacije i udari munja uzrokovali su požar na više lokacija na splitskom području, a prema pisanju lokalnih portala, vatra se na Perunu razbuktala i približila kućama te raketnoj bazi Žrnovnica.

„Imali smo nevreme koje je izazvalo dosta požara. Oni su pod kontrolom i lokalizovani su. Još je jedan požar aktivan i čekamo vazdušne snage da nam pomognu stoga što je na nepristupačnom terenu“, rekao je Mario Mikas, komandir JVP-a Split.

Snažno grmljavinsko nevreme zahvatilo je malo pre ponoći i Šibensko-kninsku županiju, gde su takođe munje na priobalju izazvale nekoliko požara, ali su ih vatrogasci brzo ugasili, preneo je HRT.

U MOSTARU NAPADNUT DEČAK (13): Napadnut zbog klubskog dresa

Na kninskom području bilo je povremenih kratkih prekida napajanja struje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter