Izvor: tanjug
27.08.2024 u 10:15
0

U MOSTARU NAPADNUT DEČAK (13): Napadnut zbog klubskog dresa

Incident se, kako navode, dogodio sinoć oko 22.30

U Malom Polju kod Blagaja, južno od Mostara grupa za sada nepoznatih osoba fizički je nasrnula na trinaestogodišnjaka koji je na sebi imao majicu sa obeležjima Fudbalskog kluba „Velež“, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Incident se, kako navode, dogodio sinoć oko 22.30 časova kada se u Policijsku stanicu Mostar Jug obratio R.E. (13) i prijavio da ga je u blizini restorana ‘Laks’ u Malom Polju fizički napalo pet-šest nepoznatih lica i skinuli mu majuci ‘Red armi’ i udaljili se u pravcu Sportsko-rekreativnog centra Bunica.

Istraga u vezi ovog slučaja u toku, a javnosti još nije obaveštena o tome je li rešen incident koji se ranije dogodio u Opštinama kada su sredinom avgusta u parku u mostarskom prigradskom naselju Opine nepoznate osobe fizički napali i povredili tri osobe, među kojima je bilo jedno dete.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter