Izvor: tanjug
31.10.2021 u 08:05
0

U Severnoj Makedoniji održava se drugi krug lokalnih izbora!

U Severnoj Makedoniji birači izlaze na drugi krug lokalnih izbora, a glasanje je počelo jutros u sedam časova.

Ovo je sedmi put da se održavaju lokalni izbori u Severnoj Makedoniji, prenose mediji.

PROČITAJTE JOŠVIDOVIĆ ODLUČNO PORUČIO: Ništa od NATO i EUFOR trupa u Brčkom!

Na izborima pravo glasa ima 1.353.990 birača. Gradonačelnici i članovi opštinskih veća biraju se u 80 opština kao i Gradu Skoplju.

Makedonski premijer Zoran Zaev je uoči drugog kruga izbora upozorio da bi, ukoliko izgubi u Skoplju, mogao da podnese ostavku na funkciju premijera.

PROČITAJTE JOŠMITROPOLIT JOANIKIJE: Da vlast ispuni zavet Amfilohija i volju naroda

To ne bi značilo automatsko raspisivanje novih izbora, već bi na njegovo mesto mogao da dođe neki drugi predstavnik iz redova Socijaldemokrata.

Birališta se zatvaraju u 19 sati.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter