Izvor: Kurir.rs
15.06.2020 u 10:59
0

U TOKU HAPŠENJA U BIJELJINI: Akcija u kojoj je pala i Tijana Ajfon se nastavlja

Na području Bijeljine u toku su pretresi i hapšenja u okviru policijske akcije „Kristal“, rekla je Srni načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

U ovoj akciji krajem maja uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Miljanović je istakla da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina sprovode nastavak operativne akcije „Kristal“, a sve sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavi preprodajom narkotika.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Afrikanac spasao belca od pobesnelih ultradesničara (FOTO)

PALA JE ODLUKA: VAR stiže u Srbiju, zna se tačno i kad

Podsetimo Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru.

Sud BiH odredio joj je jednomesečni pritvor, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu. Ostalim osumnjičenima izrečena je mera zabrane.

Kod Bijeljine je krajem maja u akciji „Kristal“ uhapšeno 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju.

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter