Izvor: KURIR
22.05.2024 u 07:58
0

UBICI MALE VANJE ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Pre izlaska pred sud rekao da nije počinio zločin

Sudija Osnovnog krivičnog suda u Skoplju odredio je danas pritvor od 30 dana za Ljupča Palevskog, osumnjičenog za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog (74).

Ljupčo Palevski osumnjičen je za dvostruko ubistvo u Skoplju i Velesu u novembru prošle godine i izručen je iz Turske 15. maja, gde je nakon počinjenih zločina pobegao, a zatim uhapšen od strane turske policije.

POKLEKAO ILI JE POD MORANJE: Dodikov SNSD izlazi na izbore raspisane po izmenama zakona koje je nametnuo Šmit

 

On je po nalogu sudije prethodnog postupka, doveden danas u Osnovni krivični sud u Skoplju radi izricanja mere pritvora utvrđene u njegovom odsustvu.

Sudija u prethodnom postupku doneo je rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor od 30 dana, koji počinje da se sprovodi od dana prijema u Skoplje.

Kazna zatvora mu je određena zbog sumnje da osumnjičeni može pobeći, ometati krivični postupak, uticati na svedoke i okolnosti koje ukazuju da će dovršiti ili ponoviti krivično delo.Palevskog, kojeg je policija danas u sud sprovela pognute glave, mediji su pitali da li je počinio ubistva i da li će se braniti ćutanjem, na šta je on rekao „ne“, piše Telma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter