Izvor: Objektiv
30.01.2021 u 14:44
0

UBIJEN POZNATI BIZNISMEN: Likvidiran automatskom puškom

U Vodicama se oko 13 časova dogodilo ubistvo. Prema prvim informacijama iz automatske puške, muškarac je ubijen, a navodno je reč o poznatom biznismenu, dok je napadač u bekstvu.

Za sada nema potvrde šibenske policije, ali su, kako saznajemo, na teren poslane jake snage.

PROČITAJTE OBAVEZNO

ČUVENI SRPSKI LEKAR PREDOSETIO SMRT: Ovo su njegove POSLEDNJE REČI posle pročitanog nalaza EKG

SLUŽBA BI TRAJALA OD TRI DO OSAM MESECI: Evo kako bi u Srbiji moglo da izgleda SLUŽENJE VOJNOG ROKA

ISPLIVALI DETALJI JEZIVOG UBISTVA NA MILJAKOVCU: Komšije tvrde da su sinoć malo pre ponoći čule hice

U narednih mesec dana stiže dva miliona doza Sputnjika, ali to nije sve!

“Za sada nemamo konkretne informacije, samo da je u Vodicama gužva. Uskoro ćemo izdati izjavu “, rekao je portparol šibenske policije Šime Pavić.

Na mestu zločina, ispred tržnog centra Djelo, vidi se izrešetani Mercedes. Policija naoružana dugim cevima čuva mesto zločina. Prizor je stravičan, a navodno su još dvojica mrtvih.

Pucnjava se odvijala i u Ražinama, takođe ispred prodavnice Đelo. Za sada nema podataka o tome koliko je ljudi ubijeno ili povređeno u ovoj krvavoj raciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter