Izvor: Telegraf
27.10.2021 u 14:57
0

Uhapšen i drugi vozač: Udario dečaka (14) u Bijeljini, pa pobegao s mesta nesreće

Bijeljinska policija uhapsila je i drugog vozača koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bijeljini, a u kojoj je poginuo dečak(14), a njegovi roditelji su teško povređeni.

Uhapšen je i D. S. iz Bijeljine.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA SAZNANJA O OCU PEDOFILU! Inspektori šokirani: „DRUŽIO“ SE SA PREKO HILJADU DEVOJČICA!

Nesreća se dogodila sinoć kada je prvo dečaka udario automobil „audi A4“ kojim je upravljao D. S, a koji je nakon toga pobegao sa lica mesta.

PROČITAJTE JOŠ: Policija uhapsila 16 osoba zbog zloupotrebe položaja

Roditelji su pošli da mu pomognu, ali tada je na njih naleteo P. D. sa „golfom“ i udario ih. Od zadobijenih povreda, dečak je preminuo. P. D. je takođe posle nesreće pobegao, ali je ubrzo uhapšen i utvrđeno je da je bio pijan.

U PU Bijeljina su rekli da će D.S. uz izveštaj nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter