Izvor: K1
13.05.2024 u 19:46
1

UOPŠTE NIJE ČOJSTVO; Stravičan INCIDENT U SUDU u Beranama! Poznatom ADVOKATU SLOMILI VILICU nakon ročišta, ostao bez svest

Sve se dogodilo nakon završenog ročišta o alimentaciji, gde su advokata Simonovića napali otac i sin

 

Težak incident dogodio se danas u prostorijama Osnovnog suda u Beranama kada je napadnut advokat Aleksandar Simonović, koji je za Portal RTCG saopštio da mu je, nakon pregleda u beranskoj bolnici, konstatovan prelom donje vilice.

Simonović je rekao da je stabilnog zdravstvenog stanja i da se trenutno nalazi na kućnom lečenju.

– Radilo se o običnoj parnici gde se čovek najmanje nada da dođe do ovakve situacije. Posle završenog ročista o alimentaciji napali su me otac i sin – tvrdi Simonović.

Kako je kazao, sve se desilo potpuno neočekivano.

– Kolege su mi rekle da sam u jednom trenutku bio bez svesti. Nisam ni znao ko me je udario. Sve se dogodilo nakon rasprave u hodniku – rekao je Simonović.

Simonović očekuje da tužilaštvo odradi svoj posao i da kazni počinioce. Iz Osvnovnog tužilaštva je Portalu RTCG saopšteno da je predmet u radu i da napadači još uvek nisu procesuirani.

– Čeka se da se kvalifikuje krivično delo i da se tužilaštvo odredi prema ovom krivičnom delu – poručili su iz Tužilaštva u Beranama.

Podršku Simonoviću dale su njegove kolege, poručivši da su ogorčeni i da očekuju da nadležni organi strogim kaznama kazne izgrednike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UOPŠTE NIJE ČOJSTVO; Stravičan INCIDENT U SUDU u Beranama! Poznatom ADVOKATU SLOMILI VILICU nakon ročišta, ostao bez svest”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter