Izvor: KURIR
09.06.2024 u 14:30
0

UŽAS U HRVATSKOJ: Kamionom udario staricu, ženu hitno odvezli u bolnicu, ali joj nije bilo spasa

Policija je objavila detalje nesreće koja se dogodila juče u Zagrebu, nakon koje je u bolnici preminula 82-godišnja žena.

„Juče, 8. juna 2024. godine, oko 10.06 sati, 50-godišnjak je upravljao kamionom Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se desnom trakom zapadne kolovozne trake.

Posle dvadesetak metara severno od raskrsnice sa Ozaljskom ulicom, stao je na semaforu zbog crvenog svetla. Kada se na semaforu upalilo zeleno svetlo, suprotno odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, krenuo je svojim vozilom napred ne uverivši se da to može učiniti bez ugrožavanja ostalih učesnika u saobraćaju (pešaka) i naleteo na 82godišnju ženu koja je, suprotno odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, neoprezno prešla put Selskog puta, i kretala se od zapada ka istoku van obeleženog pešačkog prelaza.

HITNO OTKAZAN LET ER MONTENEGRA: Posada prekinula poletanje kada se čuo tup udarac u MOTORU

 

U saobraćajnoj nesreći žena je teško povređena i lekarska pomoć joj je ukazana u Kliničko-bolničkom centru Sestara milosrdnica, gde je kasnije preminula.

Vozač je uhapšen na licu mesta i priveden u službene prostorije radi kriminalističkog uviđaja. Po završenom kriminalističkom istraživanju u zakonskom roku predat je pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava podnesena nadležnom državnom sudu u Zagrebu“, saopšteno je iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter