Izvor: Tanjug
16.08.2020 u 11:02
0

UŽAS! U saobraćajnoj nesreći kod Teslića poginule majka i ćerka

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Teslić – Gornji Buletić, u Republici Srpskoj, poginule su majka i starija ćerka, a otac i mlađa devojčica su ozbiljno povređeni.

Nesreća se dogodila sinoć u 23.23, a prema prvim informacijama iz Policijske uprave Doboj, u saobraćajnoj nezgodi su učestvovali G. B. (20), koji je upravljao automobilom „audi“, i „fiat“ registarskih oznaka kojim je upravljao Z. L. (44), u kojem su bila njegova supruga i dvoje dece, javlja RTRS.

SAZNAJTE JOŠ

AMERIKA U ŠOKU! Predsednik Tramp u suzama nakon VELIKE PORODIČNE TRAGEDIJE!

SRBI PROMENILI PLOČU: Sada OVDE hrle na more!

DRAMA NA NEBU U BLIZINI GRANICE: Suhoj-27 presreo američki izviđački avion

Vozači, oprez – magla na putevima

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS I CELU NAREDNU NEDELJU!

Na licu mesta od zadobijenih povreda smrtno su stradale supruga S. L. (36) i ćerka D. L. (19), dok su teške telesne povrede zadobili vozač Z. L. i četvorogodišnje dete.

Oni su prevezeni u Opštu bolnicu Doboj, a onda na UKC Republike Srpske u Banjaluku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter