Izvor: Objektiv
14.01.2021 u 18:28
0

UŽASNA NESREĆA U RUDNIKU: Na radnike se obrušio ugalj, više povređenih, jedan PREMINUO u jami

Jedan rudar je poginuo, a četvorica su povređena u nesreći koja se desila danas u rudniku mrkog uglja Breza. Kako se saznaje, stradao je 47-godišnji Adis Zaimović.

Predsednik Sindikata rudara Federacije BiH Sinan Husić potvrdio je da je na jednom od gradilišta došlo do urušavanja i da su se velike količine uglja sručile na pet radnika.

Četvorica rudara su prebačena u bolnice, dok je peti, koji je bio u kritičnom stanju, preminuo u jami.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Svi građani imaće jedinstveni elektronski zdravstveni karton

ZLOTVORI RAZOTKRIVENI U „POSLE RUČKA“! Srpskim bebama su vadili koštanu srž i pravili eliksire i pomade

ISPLIVALI DETALJI JEZIVE DRAME: Otac devojčici davao veštačko disanje kad ju je otrgao sa žičare

PAKAO SEDMOG PAVILJONA: Ispovest zatvorenika u novom serijalu na Happy televiziji – IZA BRAVE (SUBOTA 20.50 ČASOVA)

Oni su na nogama izašli iz jame, dok za petog, nažalost, nije bilo spasa. Kolege su ga pokušale izvući, ali nije davao znake života.

Zaimović je bio palioc mina i nadzornik gradilišta. Nesreća se desila u, kako su posvedočili svi koji su bili na mestu nesreće, dobro podgrađenom delu, ali se iznenada obrušila veća količina materijala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter