Izvor: ALO
26.07.2024 u 22:54
0

VELIKI POŽAR SE ŠIRI: Drama u Crnoj Gori se nastavlja, vatrogasci morali da se povuku

Veliki požar se širi na nepristupačnom terenu između Cetinja i Budve, a vatrogasne ekipe upućene na intervenciju morale su zbog loših uslova da se vrate, saopšteno je iz policije.

Načelnik službe zaštite i spašavanja Cetinje Miloš Ćećanović saopštio  je da je situacija izuzetno teška i da se požar širi, ali da na tom području nema ugroženih objekata, i da jedino kiša može da ugasi ovaj požar, prenosi RTCG.

NEKE BOLNICE U HRVATSKOJ ZABRANJUJU POSETE ZARAŽENIH KORONOM

Ekipa koju je činilo sedam vatrogasaca helikopterom se spustila na područje gde bukti požar koje je veoma nepristupačno, ali su zbog veoma loših uslova na terenu bili prinuđeni da se vrate.

– Jedino što nakon današnje akcije možemo da uradimo je da čekamo da požar pređe granice opštine Cetinje i bude moguće da mu priđemo sa zemlje. Nažalost današnja akcija i pored velike želje nije imala očekivane rezultate jer se radi o veoma nepristupačnom terenu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter