Izvor: Novosti
30.10.2021 u 16:36
0

VIDOVIĆ ODLUČNO PORUČIO: Ništa od NATO i EUFOR trupa u Brčkom!

Siniša Vidović, predsednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka, rekao je povodom izjava bivšeg ministra inostranih poslova BiH Harisa Silajdžića da NATO i EUFOR hitno pošalju trupe u Brčko, da se zaboravlja da je srpski narod naučio lekciju.

PROČITAJTE JOŠ: MITROPOLIT JOANIKIJE: Da vlast ispuni zavet Amfilohija i volju naroda

– Srpski narod nije na kolenima kao što je bio ’91. Ovim zveckanjem i sumanutim pozivom na intervencije može samo da izazove veći problem Bosni i Hercegovini. Sa političke deponije marginalna ličnost danas upućuje ludački poziv da sam se pitao da li uopšte da odreagujem jer stavovi poput njegovog ne zaslužuju medijski prostor – rekao je Vidović.

On je Silajdžiću poručio da su to njegovi pusti snovi.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA U REPUBLICI SRPSKOJ: 322 novozaražene osobe, preminulo 18

– Međutim, pošto je već osvanuo na sve strane pozivom NATO-u i EUFOR-u,  red je da se kaže istina od koje on očigledno beži. Ništa od NATO i EUFOR trupa u Brčkom i ništa od kontrole na Drini. Pusti snovi stari Silajdžiću – poručuje Vidović Silajdžiću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima.

Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter