Izvor: in4s
02.01.2021 u 19:26
0

VLADIKA JOANIKIJE: Neće nikakvi raspopi i lažni sveštenici NOGOM STUPITI u Cetinjski manastir!

Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

NE ODUSTAJE: Đukanović vratio Zakon o slobodi veroispovesti na ponovno odlučivanje

KORONA PRESEK: 1.907 pozitivno, 38 osoba preminulo

PRVA SEDNICA SUDA: Haradinaj pred licem pravde u ponedeljak

VUČIĆ I BORISOV O BALKANSKOM TOKU: Izuzetan uspeh dve bratske države

CRNA SUBOTA: Devojka (27) UHAPŠENA zbog sumnje da je IZBOLA svoju babu (72)!

– To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo zaduženi, to nam je ostalo u nasleđe, da čuvamo i veru i naše svetinje -, rekao je u besedi vladika Joanikije, koji je zajedno sa episkopima pakračko-slavonskim Jovanom i južno-centralnoameričkim Kirilom služio jutros svetu arhijerejsku liturgiju u Cetinjskom manastiru.

On je naglasio da su blaženopočivši mitropolit Amfilohije, kao i Sveti Ignjatije Bogonosac, Sveti Petar Cetinjski i Sveti Petar Drugi Tajnovidac Lovćenski svetli primeri za hrišćane.

PROČITAJTE JOŠ:

PROVERA IMOVINE U SRBIJI: Ko ne bude imao dokaz, ostaje bez ovolikog dela

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Posle veze sa njenom majkom, namamio devojčicu (14), pa je SILOVAO

KORONA U KRUŠEVCU: Broj inficiranih u padu, 34 novoobolelih

UŽAS U RAKOVICI: Policajac (40) se UBIO pištoljem u stanu!

Nevladina organizacija registrovana koja sebe naziva Crnogorska pravoslavna crkva i koja je registrovana u policijskoj stanici i njen direktor, večnom prokletstvu predat od strane svih patrijaraha i episkopa Pravoslavne crkve, raspop Miraš Dedejić tražili su juče u dopisu od predsednika opštine Cetinje Aleksandra Kašćelana da im ustupi Cetinjski manastir, jer se, kako je navedeno, vodi na opštinu Cetinje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter