Izvor: Tanjug
15.12.2020 u 13:33
0

Za 24 časa u BiH preminulo 47 osoba koje su bile POZITIVNE NA KORONU

U BiH je danas registrovano 869 novih slučajeva korona virusa nakon analize 3.369 testiranih uzoraka. U poslednja 24 časa bilo je 47 smrtnih slučajeva.

Poređenja radi, u jučerašnjem izveštaju u BiH su bila 344 pozitivna slučaja nakon testiranja 1.243 uzorka, a preminulo je 46 osoba. Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 2.459 uzoraka, od kojih je 555 pozitivno na SARS-CoV-2.

Do sada je testirano ukupno 310.065 uzoraka, a SARS-CoV-2 je potvrđen kod 65.978 osoba. Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljen je 31 novi smrtni ishod. S današnjim danom ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 1.882.

SAZNAJTE JOŠ

KON OBJAŠNJAVA: Nije realno da se Nova godina dočeka kao da se ništa ne dešava

DOLIJAO KRIMINALAC IZ SMEDEREVA: Čuvao ručne bombe, mine, mitraljeze

DR DARIJA JUTROS OBJASNILA: Ova 3 pravila su ključna, a evo i zašto je jako važno da se ne zarazimo!

KRILA ŠTO PRE Ovo su Zvezdini planovi za prelazni rok (VIDEO)

Kod još 262 osobe u Republici Srpskoj potvrđen je korona virus, podaci su Instituta za javno zdravstvo za protekla 24 časa. Testirano je 765 osoba, rekao je direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković.

Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе priјаvljеnо је 15 smrtnih slučајеva kоd kојih је pоtvrđеnо prisustvо virusа. Rаdi sе о čеtiri оsоbе iz Bаnjаlukе, pо dvе iz Mоdričе i Biјеljinе i pо јеdnа оsоbа iz Tеslićа, Pеtrоvа, Brоdа, Dоbоја, Čајničа, Višеgrаdа i Fоčе. Osim toga, prijavljeno je naknadno još 19 smrti iz ranijeg perioda.

Danas su u Brčko distriktu BiH registrovana 52 nova slučaja zaraze korona virusom, a testirano je 145. Preminula je jedna ženska osoba starije životne dobi. Devet pacijenata se oporavilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter