Izvor: srna
23.06.2021 u 21:34
0

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA: Politika Bakira Izetbegovića uništava šanse za pomirenjem

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je Bakir Izetbegović odavno jedan od najvećih faktora nestabilnosti u regionu i da njegova politika nastavlja da truje odnose i uništava šanse za pomirenje.

VAŽNO

VULIN PORUČIO: U Srbiji razbijene četiri kriminalne grupe koje su trgovale narkoticima

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

NOVA POBEDA NOVAKA! Polufinale dubla na Majorci (VIDEO)

MINISTAR MALI O ODLUCI UPRAVNOG SUDA: Želim da moja deca znaju da njihov otac nije plagijator (FOTO)

UGAŠEN POŽAR NA NAUČNOM INSTITUTU! Nema povređenih

Komentarišući današnju Izetbegovićevu izjavu u vezi sa Kosmetom i Republikom Srpskom, Cvijanović je odgovorila da je previše, pa makar to bilo i od Bakira Izetbegovića.

Ako je nemoralno pričati o odvajanju, rekla je Cvijanovićeva, kako nije nemoralno voditi i dalje rat, samo drugim sredstvima, a očekivati zajednički život.

– U percepciji naroda u Republici Srpskoj, pod plaštom priče o pravljenju neke centralizovane tobože funkcionalnije BiH, krije se namera pravljenja muslimanske države koja ne uvažava činjenicu da u njoj žive tri konstitutivna naroda sa istim pravima, ali i svojom vizijom kako treba da izgleda država ako je zajednička – rekla je predsednica Srpske.

Ona je ocenila da teško može da bude zajednička ako se čak ni žrtve ne tretiraju na isti način, a da ne pominje ostalo.

Cvijanović je naglasila da izjave Bakira Izetbegovića, pored toga što urušavaju odnose u BiH, predstavljaju i direktan atak na teritorijalni integritet Srbije, ali i degradiranje institucija BiH koje ne prepoznaju nikakav subjekt pod nazivom „Kosovo“, već isključivo južnu srpsku pokrajinu koja se zove Kosovo i Metohija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter