Izvor: TANJUG
08.11.2023 u 16:23
0

ZORAN MILANOVIĆ NEĆE VIŠE PITI KOLU: Informacija o trovanju morala je odmah biti plasirana u javnost

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ne zna kada su građani obavešteni o slučaju trovanja gaziranim sokovima i istakao da čim se takva informacija ima javnost mora biti odmah uzbunjena, jer je to opasno po život. “Tamo gde je to punjeno su zakazali, navodno u Austriji.

DODIK RAZOČARAN: Očekivali smo bezuslovnu preporuku za otvaranje pregovora

Takve stvari se retko događaju… To je grozna stvar“, rekao je Milanović novinarima na Univerzitetu u Zagrebu. On misli da više niko neće piti sporne proizvode i da je to proizvođaču sada lekcija.

„Platiće neku kaznu. Zaribali su, i to zvuči jako blago onome ko je nastradao“, rekao je predsednik Hrvatske i dodao da se u njegovom kabinetu ti napici ne koriste. Primetio je da postoje neki brendovi koji, kako kaže, brutalno istiskuju druge iz lokala, u smislu ako ćeš imati tu vodu, ne možeš imati drugu. „Iz tog razloga se okrećem ovim manjim brendovima”, otkrio je Milanović, preneli su hrvatski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter