Izvor: 24sedam
09.09.2024 u 13:40
0

RHMZ IZDAO SAOPŠTENJE: Velike padavine danas i sledećih dana u Srbiji

Republički Hidrometeorološki zavod (HMZ) upozorio je danas na veoma obilne padavine u Srbiji od danas do srede, 11. septembra

Republički Hidrometeorološki zavod (HMZ) upozorio je danas na veoma obilne padavine u Srbiji od danas do srede, 11. septembra.

JAKO NEVREME POGODILO HRVATSKU: Makarska pod vodom

Jako naoblačenje sa zapada regiona danas će najpre zahvatiti Vojvodinu, zapadnu i jugozapadnu Srbiju.

Usloviće posle podne i uveče količinu padavina koja će mestimično biti veća od 20 litara po metru kvadratnom za 12 sati, a u pograničnom delu sa Hrvatskom, BiH i Crnom Gorom lokalno i preko 30 l/m2 za 12 sati, navodi RHMZ.

Oblačnost će se dodatno pojačati sutra pa će na istoku i jugoistoku Srbije – naročito u Zaječarskom, Nišavskom, Pirotskom, Topličkom, Jablaničkom i Pčinjskom okrugu, kao i na području Kosova i Metohije usloviti obilne padavine do srede (11.09.) pre podne uz prosečnu količinu od 30 do 60 litara po kvadratnom metru za 24 h, a na jugoistoku lokalno i više od 100 l/m2 za 24 – 36 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter