Izvor: Blic
17.09.2024 u 11:18
0

SERGEJ TRIFUNOVIĆ UHAPŠEN U HRVATSKOJ: Njegova žena tvrdi da je glumac doživeo fizičko maltretiranje.

"Već devet sati nemam informacije o njemu, odveli su ga u nepoznatom pravcu"

Glumac Sergej Trifunović je noćas priveden na graničnom prelazu Bajakovo, prenose hrvatski mediji.

Tim povodom se oglasila njegova supruga Isidora Mijanović koja tvrdi da je Sergej fizički maltretiran.

– Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja – napisala je Isidora na Instagramu.

Već hapšen u Splitu

Inače, glumac Sergej Trifunović u septembru ove godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji „Zavidavanje“ koju vodi hrvatski voditelj Lado Tomičić i ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa bez povoca.

 Prišao mi je momak, očigledno homoseksualac ​​i rekao: Ne možeš ovde sa psom, neko će zvati policiju.

– Neće da me otera pe***** u roze kupaćim gaćama, duni mu…“, rekao je Trifunović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter