Izvor: Sputnik
28.09.2024 u 19:43
0

SUSPENDOVAN MENADŽER JURE U LESKOVCU: Bacao stolice i vikao na radnice

Kompanija „Jura“ u Leskovcu suspendovala je menadžera i najavila pokretanje postupka protiv njega, pošto je juče, kako navode svedoci, bacao stolice i vikao na dve radnice. One su zbog incidenta zatražile lekarsku pomoć u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice.

Korporacija „Jura“ oglasila se povodom incidenta.
Oni navode da je rukovodstvo preduzelo sve raspoložive mere da bi utvrdilo sve činjenice i okolnosti vezane za taj nemio događaj.
„Lice za koje postoji sumnja da je svojim ponašanjem prekršilo radnu disciplinu prekoračenjem svojih ovlašćenja je odlukom menadžmenta već suspendovano sa posla, a protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak radi utvrđivanja njegove odgovornosti”, navodi se u saopštenju.
Ukoliko se utvrdi da je došlo do prekršaja radne discipline, dodaje se, zaposleni će biti sankcionisan, ne isključujući ni mogućnost otkaza.
„Jura” u saopštenju izražava duboko žaljenje zbog toga što su koleginice doživele neprijatnost, zbog čega su bile prinuđene da zatraže i medicinsku pomoć.
Inače, deo radnika „Jure“ u Leskovcu letos je protestovao zbog, kako su navodili. niskih plata, loših uslova rada, pritisaka i ukidanja bonusa za svaki izostanak
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter