Izvor: HappyBSC
13.05.2020 u 15:05
0

POSLEDNJE UPOZORENJE! Satanisti i kanibali dolaze! (GALERIJA, VIDEO)

Krug satanista i kanibalasti se širi. U njihovu promociju, po ugledu na Marinu Abramović, uključila se i Silva, nepoznata devojka koja je zavladala satanističkim svetom.

View this post on Instagram

my new wig makes me feel sexy and juicy

A post shared by salvia (@salvjiia) on

Ova devojka pravi jezive skulpture, performanse. I to masno naplaćuje. Samo njene majice sa satanističkim i kanibalističkim simbolima koštaju 30 evra i za njima je prava pomama.

Ko je ova devojka ne zna se. Za kontakt koristi samo gmail i ništa više. Konspiracija potpuna u svrhu posla, odnosno promocije, koju pravu.

Sa pojavom ove nove satanističke frakcije javili su se i protivnici po društvenim mrežama.

– Mi možemo ovo da sprečimo ako izvučemo glave iz peska i delujemo odmah i neumoljivo! NEMA opravdanja ni razumevanja za pedofiliju, kanibalizam i satanizam. NEMA! PROBUDI SE BEOGRADE!!! NE DAJ SE!!! ONI SU TU! – jedna je od upozoravajućih poruka na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter