Izvor: Alo
18.07.2021 u 18:31
0

CRNI REKORD ZA BELGIJU: U poplavama poginulo 36 osoba, a nestalih ima 163!

Svakodnevno raste i broj nestalih, a belgijske vlasti pozivaju građane da lokalnoj policiji što pre dostave informacije u slučaju da ne mogu da stupe u kontakt sa nekim od bližnjih.

U Belgiji je do danas potvrđena 31 žrtva poplava koje su nakon obilnih padavina prošle nedelje pogodile ovu i susedne države.

VAŽNO

BRNABIĆ U POSETI SAD! Cilj je da se Srbija promoviše kao konkurentna destinacija za investiranje

U VLADIČINOM HANU PAO JAK GRAD: Nevreme je oborilo stabla, polomilo crepove, a zbog loših uslova zaustavljen je i saobraćaj!

TRAGEDIJA U KRUŠEVAČKOJ ULICI: Teško povređen muškarac na gradilištu!

UHAPŠEN SIN SINANA SAKIĆA! U Sarajevu priveden, optužen za razbojništvo!

Pored broja žrtva, svakodnevno raste i broj nestalih, a belgijske vlasti u ovom trenutku tragaju za 163 osobe. Krizni centar poziva građane da lokalnoj policiji što pre dostave informacije u slučaju da ne mogu da stupe u kontakt sa nekim od bližnjih.

Premijer Belgije Aleksanader de Kro za 20. jul najavio je nacionalni Dan žalosti kao ”momenat sećanja na žrtve, ali i trenutak solidarnosti i jedinstva nacije”.
De Kro je prošle nedelje ocenio da su poplave koje su prošle nedelje pogodile teritoriju Belgije možda i najveća prirodna katastrofa koja je zadesila tu zemlju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter