Izvor: Tanjug
11.10.2021 u 12:01
0

SEKS SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI: Britanska policija odustaje od dalje istrage

Britanska policija saopštila je da neće preduzimati nikakve dalje mere protiv princa Endrua nakon analize slučaja koji je zatražila Virdžinija Ðufre, žena koja tvrdi da je Džefri Epstajn seksualno napastvovao.

Virdžinija Ðufre, koja je tužila drugog sina kraljice Elizabete II, tvrdi da ju je Epstajn poslao kada je imala 17 godina i bila maloletna po američkom zakonu da za novac ima seks sa princom Endruom u Londonu, ali je britanski princ odbacio sve njene optužbe. 

PROČITAJTE JOŠ:  KINA SAOPŠTILA: SAD na sve načine ometaju rusko-evropsku saradnju

Policija je u avgustu započela reviziju optužbi povezanih sa preminulim, osuđenim seksualnim prestupnikom Epstajnom.

PROČITAJTE JOŠ:  Jak zemljotres pogodio Aljasku!

-Ova revizija je završena i nećemo preduzimati nikakve dalje radnje -navodi se u saopštenju policije i potvrđuje da će biti nastavljena saradnja sa drugim agencijama koje vode istragu o optužbama povezanim sa Epstajnom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter