Izvor: Tanjug
25.10.2021 u 20:06
0

PORODICA PRODALA BEBU ZA 500 DOLARA

Porodica iz Avganistana prodala je bebu za 500 dolara kako bi preživeli, prenose strani mediji. 

Avganistan se suočava sa velikm humanitarnom krizom, a porodica koja je insistirala na anonimnosti, otkrila je da je prodala bebu neimenovanom muškarcu i da će dete napustiti svoj dom kada bude prohodalo. 

PROČITAJTE JOŠ: BESNI OLUJA U ITALIJI: Ima i mrtvih!  

– Volela bih da nisam to morala da uradim, to je moja ćerka – izjavila je majka, dok je otac koji je sakupljao sekundarne sirovine sada ostao i bez tih prihoda. 

– Nemamo brašno, nemamo ulje. Moja ćerka ne zna kakva će joj biti budućnost. Ne znam šta će misliti jednog dana o ovome. Ali, morao sam to da uradim – rekao je otac. 

PROČITAJTE JOŠ: UGANDA: Najmanje dve osobe poginule u eksploziji autobusa u gradu Lungala!

Porodici, koja ima još dece, taj novac će biti dovoljan da preživi nekoliko meseci. 

Muškarac koji je kupio dete dao je više od polovine novca unapred, a porodici je rečeno da će se, kad poraste, devojka udati za njegovog sina, prenose strani mediji. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter