Izvor: Happy BSC
30.03.2022 u 09:43
0

EKSKLUZIVNO! AMBASADOR RUSIJE ZA „HAPPY“ OTKRIO CILJ PUTINA U UKRAJINI! Rekao je sve detalje plana Rusije u ratu

Aleksandar Bocan Harčenko, ambasador Rusije u Srbiji gostujući kod Milomira Marića na TV HAPPY komentarisao je razvoj situacije između Rusije i Ukrajine

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Ovo je specijalna vojna operacija koja je promišljena uz odluku vrhovnog komandanta. Samo tako može da postoji logika. Šojgu je jasno dao objašnjenje i potvtde za svoje teze da je prva operacija završena. Ciljevi su da narod Donbasa i Luganska budu zaštićeni. Uspostavlja se vlast u nekim gradovima, obezbeđena je humanitarna pomoć od ruske vojske. Najvažniji cilj koji je naglasio Šojgu je demilitarizacija. Šojgu je rekao da učinjena velika šteta naoružanim snagama. Mornarice sada ne postoje, naneta je šteta u ratnom vazduhoplovstvu, rekao je ambasador Rusije u Srbiji u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY.

Ambasador dalje kaže:

-Nakon prve faze operacije, logika postoji. Pre svega bih rekao da su smanjene značajno vojne aktivnosti u pravcu Kijeva. Najvažnije je da specijalna vojna operacija nije stala nakon pregovora u Istanbulu.  Šojgu je jasan po pitanju ciljeva. Sva pažnja se poklanja Donbasu i njegovom oslobađanju. Zna se da Ukrajina nije poštovala Minski ugovor. 

Cilj Putina

-Putin je potvrdio više puta da okupacija Ukrajina nije cilj Rusije, nego denacifikacija i demilitarizacija. Cilj je zaštita naroda. Demilitarizacija znači uništenje vojnog potencijala. Juče sam čuo na našoj televiziji da neki koji su bili na čelu Azova da su uhapšeni, rekao je Aleksandar Bocan Harčenko.

Može li biti mira u Ukrajini? 

-Rusija je pristala na pregovore. Mir je u svakom slučaju bolji od vojnih akcija. Razgovori si neophodni. Razmena zarobljenika je veoma teška stvar. Rusofobija vlada sada Evropom, ali njima nije stalo do Ukrajinaca,  rekao je ambasador Rusije u Srbiji u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter