Izvor: HappyBSC
11.04.2022 u 09:34
0

MASOVNA GROBNICA PORED BENZINSKE PUMPE! Jezive slike gomilaju se u selima UKRAJINE i ostavljaju gorak ukus u ustima (FOTO)

Nova grobnica sa desetinama Ukrajinaca pronađena je u Buzovi, selu u blizini glavnog grada Kijeva, pošto se stanovnici na istoku zemlje pozivaju da beže od nove ruske ofanzive.

Starešina zajednice Dmitrivka koja uključuje Buzovu i nekoliko drugih obližnjih sela, rekao je ukrajinskoj televiziji da su tela pronađena u jarku blizu benzinske pumpe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sada se vraćamo u život, ali tokom okupacije imali smo svoja ‘žarišta’, stradalo je mnogo civila“, rekao je.

Broj tela pronađenih u grobnici u Buzovi, koju su nedeljama okupirale ruske snage, tek treba da bude potvrđen. Izveštaj nije mogao odmah da se proveri kod lokalnih zvaničnika.

SRAMOTA KIJEVA! UKRAJINCI SE PREDAJU PRED NALETOM RUSA! Napuštaju potpuno nove TENKOVE sa municijom i beže glavom bez obzira

Izgleda da su leševi pronađeni u grobnicama bili obučeni u mešavinu civilne i vojne odeće.

Jedna skrhana žena je viđena kako viri u šaht pre nego što je počela da jeca i plače na sav glas. Dok se hvatala za zemlju, zajecala je „sine moj, sine moj“.

Kako su ruske snage bile angažovane u ofanzivi na Kijev u prvim nedeljama invazije Moskve, brojne zajednice u okruženju prestonice, uključujući Makariv, Buču, Irpin i Dmitrovku, ostale su pod stalnom opsadom.

U subotu je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao da se, iako se pretnja Kijevu povukla, Ukrajina priprema za tešku bitku sa ruskim snagama koje se gomilaju na istoku zemlje.

Ukrajinski zvaničnici pozvali su ljude na istoku zemlje da beže, pošto je uočen osam milja dugačak ruski konvoj kako se kreće ka zemlji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter