Izvor: sputniknews.com
14.04.2022 u 21:05
0

Zapadni i Ukrajinski hakeri napadaju Rusiju!

Hakeri povećavaju broj napada na Rusiju, svake ima nedelje stotine hiljada diverzija, uglavnom iz Severne Amerike, zemalja-članica Evropske unije i Ukrajine, izjavio je specijalni predstavnik predsednika Rusije za međunarodnu saradnju u oblasti informacione bezbednosti Andrej Krutskih.

„Šarolike sajber-grupe za napade koriste informaciono-komunikacione uređaje građana zapadnih zemalja, često bez njihovog znanja“, istakao je Krutskih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, hakeri pokušavaju da podriju rad kritične infrastrukture Rusije: na udaru su državne strukture, preduzeća od vitalnog značaja, finansijske institucije, kao i državljani Rusije i stranci koji žive u Rusiji.

„Prema podacima ruskih stručnjaka, svake nedelje se spolja izvede stotine hiljada diverzantskih napada u našem informacionom prostoru – uglavnom sa teritorije Severne Amerike, zemalja članica Evropske unije i Ukrajine. Curenje ličnih i poverljivih informacija postalo je masovno“, primetio je on.

Prema njegovim rečima, pogođeni su proizvođači energenata i poljoprivrednih proizvoda, transportna preduzeća, organi izvršne i sudske vlasti.

„Jedan od najnovijih slučajeva su napadi na državnu korporaciju ‘Roskosmos’, besramno izvršeni uoči Dana kosmonautike“, primetio je Krutskih, ističući da iza toga često stoje „zapadni internet giganti“.

On je upozorio zapadne funkcionere da se ne igraju sa hakerskom zajednicom, dodajući da ne treba da upadaju u makijavelističku logiku da je sve je dozvoljeno prema neprijatelju ili da iskrivljuju revolucionarni slogan kao što je „sajber-ološi svih zemalja – ujedinite se“.

Ruski ambasador u Holandiji OSUO PALJBU PO ZAPADU! Evo šta je poručio!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter