Izvor: TANJUG
13.05.2022 u 17:32
0

NIJE IM JASNA TURSKA: Zbog Erdoganove izjave Amerika se skroz pogubila!

SAD rade na razjašnjavanju stava Turske o potencijalnom članstvu Švedske i Finske u NATO, izjavila je danas pomoćnica državnog sekretara za Evropu i evroazijska pitanja Karen Donfrid.

Ona je to kazala nakon što je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao da Ankara ne podržava nastojanje te dve države da se pridruže alijansi, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski ambasador poslao SNAŽNU PORUKU: Zapad vrši pritisak na Srbiju izvan prihvatljivih dimenzija! Stav Moskve po pitanju Kosova nepromenjen, a Krim, Lugansk i Donejck su različita pitanja od toga!

Donfrid je u razgovoru sa novinarima rekla da će se o toj temi razgovarati na ministarskom sastanku NATO tokom vikenda u Berlinu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter