Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 19:57
0

Bajden pozvao Amerikance da odbace „otrov“ belih suprematista!

Predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je sve Amerikance da odbace „otrov“ belih suprematista,

„Belački suprematizam je otrov. To je otrov koji struji kroz naše političko biće“, rekao je Bajden obraćajući se porodicama i lokalnim zvaničnicima u Bafalu u Njujorku, mestu gde je napadač belac ubio 10-oro ljudi, od kojih su devet bili Afroamerikanci, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik SAD je rekao da je beli napadač koji je ubio devet Afroamerikanaca i jednog belca, pripadnika obezbeđenja koji je pokušavao da ga spreči u izvršenju zločina, bio podstaknut „mržnjom koja je posredstvom medija i interneta radikalizovala ogorčene i otuđene, izgubljene i izolovane pojedince uverene da će njihovo mesto oteti drugi ljudi koji su drugačiji od njih“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter