Izvor: Sputnik Srbija
30.06.2022 u 09:37
0

LIDERI G7 HTELI DA SE SKINU I SLIKAJU! PUTIN IH BRUTALNO ISPROZIVAO: To bi bio odvratan prizor!

Predsednik Rusije Vladimir Putin odgovorio je liderima G7 koji su tokom samita u Nemačkoj predlagali da se skinu radi fotografisanja i „pokažu da su snažniji od Putina“, ocenivši da bi to bio „odvratan prizor“.

„Ne znam kako su hteli da se skinu: do struka, ispod struka, ali mislim da bi to bio odvratan prizor“, rekao je Putin novinarima nakon Kaspijskog samita.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šef države je podsetio na pesnika Aleksandra Puškina, koji je rekao da se može biti i pametan čovek i razmišljati o lepoti.

„Slažem se sa ovim. Sve u čoveku treba da bude harmonično: i duša i telo. Ali da bi sve bilo tako harmonično, potrebno je odustati od zloupotrebe alkohola i drugih loših navika, baviti se fizičkom kulturom i sportom“, dodao je Putin.

CILJ ZAPADA JE OSTVARIVANJE IMPERIJALNIH AMBICIJA: Putin nikad oštriji prema Zapadu! Ukrajina i dobrobit njenog naroda nisu ciljevi Zapada i NATO-a

Ruski lider je takođe prokomentarisao izjavu britanskog premijera Borisa Džonsona koji je rekao da ruski lider „ne bi pokrenuo rat da je žena“, istakavši da mu se to ne čini baš „korektnim poređenjem sa ovim što se dešava danas“.

Putin je s tim u vezi podsetio na bivšu britansku premijerku Margaret Tačer, koja se svojevremeno donela odluku o vojnim dejstvima.

„Neću sada da govorim šta bi bilo kad bi bilo. Samo želim da podsetim na događaje iz novije istorije kada je Margaret Tačer odlučila da započne borbena dejstva protiv Argentine za Foklandska ostrva. Eto, jedna žena je donela odluku da započne borbena dejstva. Gde su ta Foklandska ostrva, a gde Britanija?“, rekao je Putin.

Takođe je podsetio da lično poznaje sve lidere G7.

„Ovo nije najbolji period naših odnosa i to je jasno, Ipak, oni su lideri, imaju karakter i ako budu želeli postići će neophodan uspeh. Ali moraju da rade na sebi“, zaključio je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter