Izvor: Tanjug
04.07.2022 u 09:28
0

Hakovani Tviter i Jutjub nalog britanske vojske

Britanska vojska saopštila je da sprovodi istragu nakon što su hakovani njen Tviter i Jutjub nalog.

Video snimci kriptovalute na kojoj se nalaze fotografija milijardera Ilona Maska pojavile su se na Jutjub kanalu, dok je na Tviteru retvitovano nekoliko komentara povezanih sa NFT tokenima, preneo je BBC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Velika Britanija planira konfiskovanje ruske imovine u korist Ukrajine

Vojska je potvrdila da je došlo do „proboja“, rekavši da je bezbednosnu situacija shvatila vrlo ozbiljno i da sada rešava pitanja, a oba naloga su vraćena.

„Pošto smo rešili pitanje, a istraga je u toku, ne bi bilo primereno da dalje komentarišemo“, rekao je portparol vojske.

Nije poznato ko je izvršio hakerski napad, u kojem su imena naloga britanske vojske promenjena.

U jednom trenutku, ime Tviter naloga je promenjeno u Bapesklan, a do nedelje uveče, sve je vraćeno na normalu.

„Izvinjavamo se zbog privremenog prekida našeg naloga. Izvršićemo punu istragu i naučiti iz ovog incidenta. Hvala što nas pratite, a normalno funkcionisanje će se sada nastaviti“, navela je vojska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter