Izvor: HappyBSC/Tanjug
11.07.2022 u 22:05
0

MAHNITO PROTIVLJENJE U SKOPLJU NE PRESTAJE: Osmi dan protesta protiv francuskog predloga!

U Skoplju je osmi dan protesta protiv francuskog predloga kojim bi se uklonio veto Bugarske za početak pristupnih pregovora Severne Makedonije sa Evropskom unijom.

KOLAPS U SKOPLJU NE PRESTAJE: „Proteste i blokade nastavljamo u nedelju!“

Protest pod motom „Ultimatum – NE hvala“ je kao i obično počeo ispred zgrade Vlade, da bi se demonstranti prošetali centrom grada, prošli pored zgrade Ministarstva pravde do poslednje tačke Skupštine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su nosili transparente na kojima je pisalo „Ultimatum, NE hvala“ i „Sada ćemo mi da pobedimo“, uzvikujući „Nikad Severna, samo Makedonija“.

Protest za sada protiče mirno, a zgrade Sobranja i Ministarstva pravde obezbeđuju policijski kordoni, prenela je MIA. Protestu prisustvuju i članovi opozicione VMRO-DPMNE i Levica, koji javno podržavaju protest.

Protest nije održan u subotu zbog muslimanskog praznika Kurban bajram, a nije organizovan ni u petak, kada je nezadovoljstvo iskazano blokadom u Skoplju, na bulevaru ispred zgrade Vlade i magistralnim putevima Štip – Veles, Strumica – Radoviš i Pletvar – Prilep.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter