Izvor: Sputnik Srbija
20.08.2022 u 09:49
0

PREDSEDNIK KRIMSKOG PARLAMENTA: Vlasti u Kijevu su teroristi, a SAD njihovi sponzori!

Nakon što je portal „Politiko“ objavio da je Vašington dao dozvolu da se američko naoružanje isporučeno Kijevu koristi za napade na Krim, predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov kaže da su teroristi vlasti u Kijevu a SAD njihovi sponzori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukupan obim vojne pomoći koju je Vašington izdvojio Ukrajini premašio je 10 milijardi dolara!

SAD nisu ni branile tako nešto, ali to nije pitanje želje nego mogućnosti. Da imaju mogućnosti oni bi sa zadovoljstvom gađali infrastrukturne objekte na Krimu. Oni to rade u Donbasu. Za Kijev je Krim jeda od prioritetnih ciljeva a Amerikanci se rado postavljaju kao sponzori takvog terorizma. Jedina garancija protiv toga je naša sposobnost da se suprotstavimo terorističkim napadima“, rekao je Konstantinov za medije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter