Izvor: Tanjug
11.09.2022 u 13:14
0

Ukrajinske snage napreduju u regionu Harkova i nalaze se na 50 kilometara od granice s Rusijom!

Urajinske snage napreduju severno od grada Harkova, na istoku zemlje, i nalaze se na 50 kilometara od granice sa Rusijom, a deluju ofanzivno i na jugu i istoku harkovskog regiona, potvrdio je danas glavni ukrajinski komandant Valerij Zalužnji.

GUVERNER BOGOMAZ DAO SVE INFORMACIJE: „Ukrajinske snage grantirale rusko selo Kister u Brjanskoj oblasti!“

On je, na nalogu na „Telegramu“, napisao da su ukrajinske snage ovog meseca povratile više od 3.000 kilometara kvadratnih teritorije i da nastavljaju da oslobađaju područja koja je okupirala Rusija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rojters nije mogao odmah da potvrdi te uspehe ukrajinske vojske. Ukrajinske snage su juče saopštile da su ušle u grad Kupjansk i Izjum u harkovskoj oblasti.

Kupjansk je važno železničko čvorište.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter