Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 09:57
0

Odbijen napad ukrajinskih snaga sa Crnog mora na Herson!

Napad ukrajinskih padobranaca preko teritorije Kinburnskog rta sa Crnog mora na Herson i oblast je odbijen, saopštio je zamenik šefa regionalne administracije Kiril Stremousov.

„Bukvalno rano ujutru, neki padobranci, oni sebe nazivaju marinci… pokušali su da prodru na teritoriju Kinburnskog rta, to je sa strane Crnog mora i prođu (u Hersonsku oblast), ali je napad zaustavljen, nacisti su uništeni“, rekao je Stermusov.

Stremousov je istakao da su savezničke snage ubile oko 120 ukrajinskih vojnika tokom pokušaja iskrcavanja ukrajinskih trupa na Kinburnski rt u Nikolajevskoj oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OGLASILO SE BRITANSKO MINISTARSTVO ODBRANE: Ukrajinske trupe konsolidovane u oblasti Harkova

Kako je naveo, niko se nije iskrcavao u Gvozdenu luku, već su se iskrcavali isključivo u oblasti Očakova na Kinburnski rt, koji je deo Nikolajevske oblasti. Do Očakova odatle ima pet kilometara, pa su ruske snage mogle odmah da ih primete i unište.

„Tamo je bilo ubijeno oko 120 ukrajinskih vojnika. To je bila besmislena akcija, odmah su primećeni“, istakao je Stremousov.

„Svi prilazi Kinburnskom rtu u potpunosti kontrolišemo i nerealno je ostati neprimećen“, dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter