Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 19:01
0

VANREDNO STANJE NA FLORIDI Guverner Ron De Santis upozorava na da tropska oluja “Jan“ ima potencijal da preraste u veliki uragan!

Guverner američke savezne države Florida Ron De Santis proglasio je vanredno stanje u 24 okruga, zbog jačanja tropske oluje “Jan“ koja se nalazi iznad Kariba i bojazni da će sledeće nedelje doneti i obilne padavine i uraganske vetrove i na Floridu.

De Santis je poručio stanovnicima i lokalnim vlastima Floride da se pripreme dok se oluja približava i zatražio od federalnih vlasti da proglase vanredno stanje, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nacionalni centar za uragane predviđa da će se tropska oluja “Jan“ kretati preko zapadne Kube i približiti se Floridi početkom sledeće nedelje snagom uragana.

BORELJ UPOZORIO EU DA SHVATI OZBILJNO PUTINA O UPOTREBI NUKLEARNOG ORUŽJA: „Kada ljudi kažu da ne blefiraju, njihove reči treba shvatiti ozbiljno!“

„Ova oluja ima potencijal da preraste u veliki uragan i zato ohrabrujemo sve žitelje Floride da se pripreme. Koordiniramo sa svim državnim i lokalnim partnerima i analiziramo moguće efekte ove oluje“, poručio je De Santis u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter